Προορισμοι

Αξίζει να τους επισκεφθείτε

AΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κοσμοπολίτικος προορισμός που φιλοξενεί κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες.

Το στολίδι της πόλης είναι η λίμνη που βρίσκεται στο κέντρο της και μαγεύει με τη μοναδική ομορφιά της. Περιτρυγισρισμένη από μικρά παραδοσιακά μαγαζάκια και εστιατόρια είναι η τέλεια επιλογή για απογευματινούς περιπάτους ή για να απολαύσετε το γεύμα σας!

ΕΛΟΥΝΤΑ

Δέκα μόλις λεπτά από τον Άγιο Νικόλαο βρίσκεται το επιβλητικό χωριό της Ελούντας.

Ένα από τα πιο τουριστικά και γνωστά μέρη παγκοσμίως, με πλήθος επισκεπτών κάθε χρόνο. Απέναντι από την Ελούντα σε κοντινή απόσταση φαίνεται το γνωστό ιστορικό νησί της Σπιναλόγκας, το οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε με καραβάκι!

ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ

Ο δεύτερος πιο επισκέψιμος αρχαιολογικός χώρος της Κρήτης, με χιλιάδες ανθρώπους από όλο τον κόσμο να φτάνουν στην Κρήτη για να εξερευνήσουν αυτό το ιστορικό νησί.

Γνωστό και ως το Νησί των Λεπρών, καθώς εκεί οι λεπροί από την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα βρίσκονταν σε καραντίνα μέχρι το 1957.

Επισκεφθείτε τη Σπιναλόγκα, περιπλανηθείτε στα σοκάκια και νιώστε το παρελθόν!

ΒΑΪ

Η πιο εντυπωσιακή εξωτική παραλία της Ανατολικής Κρήτη και η μεγαλύτερη φυσική αποικία φοινικόδεντρων στην Ευρώπη.

Μια πραγματική όαση, μια παραλία με γαλαζοπράσινα νερά και ψιλή άμμο και βότσαλο. Το βάθος της είναι αρκετά ρηχό και είναι η ιδανική επιλογή για μικρούς και μεγάλους!

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Η πόλη της Ιεράπετρας είναι πολύ καλά οργανωμένη τουριστικά με πολλές δυνατότητες για φαγητό και διασκέδαση.

Αξίζει να επισκεφθείτε την πόλη έαν θέλετε να απολαύσετε την ομορφιά του Λιβυκού Πελάγους και να εξερευνήσετε τη νότια πλευρά της Κρήτης, με τα υπέροχα γραφικά χωριά, τα φαράγγια και τις αμμώδεις παραλίες!